NBC si zahrává s ďáblem

Vydáno: 20.08.2014 10:00 - | foto: Warner Bros

Televizní stanice NBC si zahrává s ďablem, protože produkuje seriály či série, v nichž se to bytostmi mezi zemí a peklem jenom hemží. A přibude další pořad, který má vycházet z výborného snímku z roku 1997.
DVD obal filmu Ďáblův advokát / The Devil's AdvocateRosemary's Baby. Constantine. Deception. Dracula. U NBC se někdo musel upsat ďáblu, jinak si dost dobře nelze vysvětlit, že tato televizní stanice produkuje seriály/série, ve kterých není nouze o pekelná stvoření. Ke svému výše vyjmenovanému portfoliu přidá seriál s názvem Ďáblův advokát. Pokud se vám po přečtení titulu vybavil stejnojmenný mysteriózní advokátní thriller, ve kterém Keanu Reeves sváděl svůj boj o duši s vychytralým satanášem v podání bezchybného Ala Pacina, víte, co posloužilo jako předloha.

Zatím se neví, jestli půjde o předělávku kultovního filmu, či pouze o převzetí výchozího nápadu s tím, že se tvůrci vydají vlastní cestou. Jsou známa pouze jména producentů (John Wells a Arnold Kopelson), kteří produkovali původní snímek, a scenáristy Matta Venneho, který napsal nepříliš povedený kingovský seriál Bag of Bones. Jisté je, že v účast Ala Pacina a Keanu Reevese doufat nemůžeme.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY