Tříska trénuje malé Želvy Ninja v novém teaseru

Vydáno: 14.07.2014 12:26 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Želvy Ninja sice točí Jonathan Liebesman, ale klíčové je zde jméno producenta Michaela Baye, pod jehož dohledem vypadá film jako další megalomanská přehlídka trikové akce. Pro několik nových záběrů zamiřte do článku.
Jonathan Liebesman začínal v produkční společnosti Michaela Baye Platinum Dunes snímkem Texaský masakr motorovou pilou: Počátek. Po neúspěšném thrilleru KR 13 prorazil do Hollywoodu a natočil dva blockbustery Světová invaze a Hněv Titánů - nepříliš kvalitní snímky však měly alespoň odpovídající řemeslnou kvalitu, tudíž se mohlo s režisérem počítat i do budoucna pro několik ambiciózních, ale nekreativních projektů. Zda se jimi stanou i Želvy Ninja, snímek, při němž se opět dává dohromady s režisérem Transformers, odhalí až premiéra.

Z dosavadních promo materiálů se totiž příběh čtveřice obojživelníků, kteří mají rádi pizzu, prezentuje jako přesná nápodoba bayovských trademarků - destrukce, zpomalovačky, spousta triků a rádoby temné ladění...a aktuální půlminutový spot na tomto dojmu jen přidává. Zároveň v něm nechybí ani nesmírně populární sebeironický humor ("You are talking turtle."), který tak ospravedlňuje sám sebe za to, že vypráví o obřích zmutovaných mluvících ninja želvách. Snad to bude stačit.

Spot (někde uváděný jako teaser) zhlédněte níže.

TV spot #5 filmu Želvy Ninja


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY