Nové záběry v novém spotu na Úsvit Planety opic

Vydáno: 12.06.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Neviděli jste Zrození Planety opic? Nevadí, komentář mimo obraz (my angličtináři tomu říkáme voice-over) vám u nového spotu na pokračování shrne to podstatné. A, jak jste si už přečetli v titulku, má nové záběry.
Fotografie z filmu Úsvit Planety opic / Dawn of the Planet of the ApesNa hraně zítřka sice je blockbusterem, díky kterému lidé chodí do kina, jak se opakuje v několika recenzích, ale od Úsvitu Planety opic si člověk přece jenom slibuje o něco hloubavější podívanou, která by mohla dostát ostatním dílům série reflektující společenské nálady a dobové problémy. A je celkem jedno, jestli to bude rasismus (původní Planeta opic), nebo společenské nepokoje a nedůvěra vůči korporátním institucím (Zrození Planety opic).

Spoty ale z pochopitelných důvodů poutají na akci, která by měla být skutečně velkolepá, protože bude čítat velkou armádu opic proti menší skupince lidí, palné zbraně, výbušné věci a další legrace, jež mohou udělat velkou show. A vedle těchto atrakcí představuje i ty trikové v podobě počítačem generovaných opic, které vypadají jako skutečné. Na v pořadí pátý spot - s novým záběrem padajícího stožáru (anebo co to je) - se můžete podívat níže.

TV Spot č. 5 k filmu Úsvit Planety opic (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY