Fury: První záběry z válečného tanku Brada Pitta

Vydáno: 11.06.2014 11:09 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Snímek akčního Davida Ayera (Patrola) se točí kolem jednoho tanku, který na konci druhé světové války bojuje proti posledním zbytkům německé armády. V prvních záběrech čekejte Brada Pitta a spoustu válečné akce.
Režisér David Ayer je pověstný svými žánrovkami z policejního prostředí - kromě filmů Drsný časy, Street Kings nebo Patrola uvedl letos do kina také akčňák s Arnoldem Schwarzeneggerem Sabotage, který se ale bohužel do našich kin nepodíval. Podívá se tam ale jeho další letošní film Fury, v němž vyměňuje policejní uniformu za tu vojenskou a který značí, že bychom mu měli věnovat pozornost.

V příběhu točícím se kolem tanku jménem Fury, který na konci druhé světové války (duben 1945) vyrazí do boje proti posledním německým jednotkám, se v hlavní roli představí Brad Pitt jako seržant Wardaddy, dále také Shia LaBeoufLogan LermanJon Bernthal nebo Michael Peña. Pořádný pohled na film sice dostaneme až v traileru, ale aktuální krátká featurette, jež byla odhalena společností Sony na letošní E3, dává tušit, že půjde o válečný film z dosud neokoukané perspektivy se zaměřením na postavy, v němž nebude chybět ani pořádná akce. Snímek dorazí do českých kin 13. listopadu.

Featurette zhlédněte níže. V galerii také najdete několik fotografií.

Featurette filmu Fury


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY