Nicolas Cage má velkou hlavu, která zná důvod Apokalypsy.

Vydáno: 30.05.2014 15:00 - | foto: facebook tvůrce

Nicolas Cage se nechal na Berlinale slyšet, že chce pracovat s auteury a podávat herecké výkony. Joe v režii Davida Gordona Greena dal jeho slovům za pravdu. Left Behind příliš důvěry ale nevzbuzuje.
Plakát filmu  / Left BehindJsou doby, kdy byl Nicolas Cage akčním hrdinou i charakterním hercem s Oscarem. Byly to časy, kdy měl vlasy. Poté o ně přišel, nahradil je parukou a spolu s porostem ztratil i rozum ("lose his shit", jak praví jeden z mnoha netových memů dělající si legraci z jeho přehrávání).

"Meme fáze" kariéry velkého komiksového fanouška měla skončit, což tvrdil on nejenom v rozhovorech, ale nasvědčovala tomu i jeho filmografie, u které to najednou začalo vypadat, že si pečlivě volí každý další projekt. Zmrzlá zemJoeTokarev sice nejsou výborná díla, ale rozhodně jim nelze upřít ambici a Cageovu snahu o přehrání se do jiné polohy, než kterou předvádí, když na něj útočí včely a jemu hoří hlava (ne nutně najednou a ne nutně v tomto pořadí).

Ovšem pak přijde Left Behind, adaptace bestselleru spisovatele přesvědčeného, že svět tajně ovládají Ilumináti. V režii Vica Armstronga, který dlouhé roky vykonával profesi kaskadéra (na Indiana Jones a dobyvatelé ztracené archy či Jack Ryan: V utajení). S plakátem, ve kterém má Cage vážně, opravdu vážně velkou hlavu. A upoutávkou, ve které chce zjistit, proč se tajně ztrácejí lidé. Na trailer se podívejte na facebookových stránkách filmu, na plakát do galerie výše.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY