Mezinárodní upoutávka na 22 Jump Street odhaluje jarní pařbu

Vydáno: 08.05.2014 19:00 - | foto: facebook tvůrce

Druhý díl Jump Street se na rozdíl od prvního dostane i do našich kin koncem léta, což je vzhledem k zasazení pokračování do období letních prázdnin ideální načasování. Mezinárodní upoutávka s novými záběry v článku.
Tvůrci a herci filmové adaptace i u nás populárního televizního seriálu 21 Jump Street si byli moc dobře vědomi toho, že nemůžou přijít se stejným konceptem (návrat policistů na střední školu v rámci mise v utajení) a pojmout ho zcela vážně. Výsledkem byla dobře přijímaná komedie, u které jednak zafungovala zavedená značka, jednak obsazení. A dvojka slibuje to stejné, akorát ve vysokoškolském prostředí - a sebeuvědoměle přiznává, že podruhé těží z již vyzkoušeného a fungujícího, protože diváci to chtějí.

Mezinárodní trailer ale naštěstí není pouhým sestřihem již dříve viděného, protože v něm překvapivě dominují nové záběry (a staré známé politicky nekorektní vtipy o sexu s nezletilou, o mlácení žen apod.). V nich je vidět nejenom akce z úvodní scény, na které se v dobrém slova smyslu projevuje zkušenost s nadsázkou animovaných filmů režijního dua Phil Lord a Chris Miller, ale jsou nám představeny i nové postavy. Pokud vám nevadí, že se připravíte o pointy pravděpodobně nejlepších vtipů, můžete se na upoutávku určenou pro mezinárodní trh podívat níže.

Oficiální mezinárodní upoutávka na film 22 Jump Street (2014).


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY