X-Men: televizní minulost

Vydáno: 07.05.2014 09:00 - | foto: facebook tvůrce

"X-Meni budou muset spojit síly, aby ochránili lidstvo před jeho největším nepřítelem." "Zpočátku Sentinelé zaměřovali pouze mutanty, poté ale začali vyhlazovat i lidi." Dva příklady úderných vět, které zní v TV postech.
Nicholas Hoult ve filmu X-Men: Budoucí minulost / X-Men: Days of Future PastSvým způsobem může být osvěžující, když se nějaký blockbuster rozhodne pojmout svou kampaň v podstatě tradičně. Žádné upoutávky na upoutávky, žádné odkazování se na virální videa, které je třeba složitě dohledat za pomocí ostatních, žádný důraz na padouchy na místo superhrdinů apod. Pouze série klasicky střižených upoutávek, fotografií, plakátů a spotů. A to je případ X-Men: Budoucí minulost, komiksové adaptace, která se od ostatních komiksových adaptací odlišuje tím, že... se neodlišuje.

Než se podíváte na trojici nových televizních spotů, které můžete zhlédnout pod posledním odstavcem tohoto textu (ha! - to jste nečekali!), připomeňte si předchozí půlminutové ukázky. A pokud byste neměli dost akce, pusťte si jeden dialogový a hned několik "soubojových" klipů z filmu. Dáváte-li přednost statickým výjevům, jistě byste neměli přehlédnout kolekci nových plakátů, na kterých mutanti předvádí své schopnosti.

TV spot č. 6 k filmu X-Men: Budoucí minulost.

TV spot č. 7 k filmu X-Men: Budoucí minulost.

TV Spot č. 8 k filmu X-Men: Budoucí minulost.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY