Top 20 ČR: Deppova Transcendence dosáhla jen na bronz

Vydáno: 23.04.2014 07:00 - Alžběta Fridrichová | foto: facebook tvůrce

První příčku si s velkou rezervou znovu urval animák Rio 2 a Captain America: Návrat prvního Avengera mu opět zdárně sekundoval. Pro Noema zbyla už jen bramborová příčka.
Johnny Depp ve filmu Transcendence / TranscendenceI navzdory třetinovému poklesu to Rio 2 vytáhlo na více než třicet tisíc prodaných vstupenek a lehce si pohlídalo zlatou příčku. Na dvojce se udrželo dobrodružství Captain America: Návrat prvního Avengera, které o více než milion překonalo novinku s Johnnym Deppem Transcendence. Její tržby se vyšplhaly těsně nad milion a půl, což zajistilo dvanáct tisíc diváků, a Noe se tak bez boje propadl na čtvrté místo. Komedie Jiřího Mádla Pojedeme k moři si připsala dokonce pár procent do plusu, ačkoliv se stejně propadla o jednu příčku.
S milionem na kontě odchází tentokrát i šesté místo, na němž skončila komedie 10 pravidel jak sbalit holku, zatímco Zvonilka a piráti na sedmičce získala už jen necelých šest set tisíc. Osmičku si pohlídal Grandhotel Budapešť a na devátou příčku si polepšila Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana, která se tak dostala před Dlouhou cestu dolů. Na desáté příčce se pak umístila novinka 3 dny na zabití s Kevinem Costnerem, která nalákala do kin přes dva tisíce diváků.

Fotografie z filmu Vášeň mezi řádky / The Invisible WomanO dva stupínky výš se umístil jak animák LEGO® příběh, tak i Troškovy Babovřesky 2 a dohromady mají na kontě přes šedesát plusových procent. Na třináctku sklouzly Pompeje s méně něž tisícovkou diváků a vůbec největším propadákem uplynulého svátečního víkendu byl snímek Justin Bieber's Believe, který se z šesté příčky propadl až na čtrnáctku se ztrátou více než třiaosmdesáti procent. Nedařilo se ovšem ani novince Vášeň mezi řádky, jejíž tržby sotva stačily na dvacítku.

O dvě příčky poklesla dramata Ona, Yves Saint Laurent nebo 300: Vzestup říše a poslední novinkou, která se procpala do výběrové dvacítky, byla norsko/česko/dánská komedie Detektiv Down, která si vybojovala přízeň více než sedmi set diváků.

Stan Lee ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Poslední dubnový čtvrtek s sebou přinese druhý díl nové adaptace komiksu o Spider-manovi, v níž byste Tobeyho Maguirea hledali marně. V roli Petera Parkera se v Amazing Spider-Man 2 objeví znovu Andrew Garfield a roli Gwen opět ztvární Emma Stone. Z novinek pak zbývají už jen dvě romanťárny – Nekonečná láska a Láska, soudruhu.

TOP 20: VÍKEND OD 17. 4. 2014

  1. Rio 2 4,3 mil.
  2. Captain America: Návrat prvního Avengera 2,7 mil.
  3. Transcendence 1,6 mil. (novinka)
  4. Noe 1,4. mil.
  5. Pojedeme k moři 1,2 mil.
  6. 10 pravidel jak sbalit holku 1,1 mil.
  7. Zvonilka a piráti 589 tis.
  8. Grandhotel Budapešť 396 tis.
  9. Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana 370 tis.
  10. 3 dny na zabití 312 tis. (novinka)

  11. Dlouhá cesta dolů 196 tis.
  12. LEGO® příběh 194 tis.
  13. Pompeje 134 tis.
  14. Justin Bieber's Believe 130 tis.
  15. Ona 126 tis.
  16. Babovřesky 2 116 tis.
  17. Detektiv Down 97 tis. (novinka)
  18. Yves Saint Laurent 79 tis.
  19. 300: Vzestup říše 79 tis.
  20. Vášeň mezi řádky 78 tis.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • ahooooj (Nyane7, 07.05.2014 16:42) Reagovat

    COŽE?! Jenom bronz?! Já bych mu dala platinu :D

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY