Jupiter vychází v novém traileru na sci-fi od Wachowských

Vydáno: 27.03.2014 00:32 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Za příležitosti dvou nových plakátů vychází také plnohodnotný trailer na nejnovější počin sourozenců Wachowských, space operu Jupiter vychází. Dočkáme se další klasiky jako Matrix?
Není to sequel, není to reboot, je to jediný z originálních blockbusterů letošního léta. Sourozenci Wachowští, jež mají na kontě kultovní trilogii Matrix, ale také rozporuplně přijímaný Atlas mraků, přicházejí ve svém nejnovějším počinu Jupiter vychází s další riskantní látkou, která sice může být opětovným posunutím hranic filmového výrazu (ehm), ale také finančním propadákem roku.

Předpověď Box Office však nechme stranou a raději se zaměřme na samotný trailer, který na rozdíl od teaseru dává vcelku kompaktní obrázek toho, co od filmu čekat. Především překvapuje vskutku masivním sci-fi měřítkem - to bylo v předchozích upoutávkách zatím poněkud skryto, nyní se vyjevuje, že příběh ukrajinské imigrantky, která drhne záchody a jen tak mimochodem je královnou vesmíru, bude v rámci filmografie Wachowských čistokrevná space opera ve stylu Star Wars.

Z trailerové prezentace zkrátka srší velké ambice a snaha diváka zasvětit do nového neprozkoumaného univerza a nalákat ho na něco úplně nového, co není součástí žádné zajeté série. Potěší samozřejmě i neotřelá akce na levitujících botách a nápadité přestřelky, které jen utvrzují v řečích režiséru o posunutí techniky bullet-time na novou úroveň. Otázka je - bude to vlastně běžné diváky kina zajímat?

Trailer zhlédněte níže. V galerii také najdete avizované dva plakáty.

Originální trailer filmu Jupiter vychází


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY