Avengers 2: podívejte se na první fotografie

Vydáno: 19.03.2014 09:20 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Druhá týmovka Avengers dorazí do kin příští rok v květnu a studio Marvel pomalu rozbíhá kampaň. Jako první ochutnávku zveřejnilo několik concept-artů z filmu, které odhalují podobu nových superhrdinů.
Dnes byl na televizní stanici ABC odvýsílán speciální pořad Marvel Studios: Assembling the Universe, který mimo ohlédnutí za předchozími filmy přinesl i nové pohledy na ty nadcházející - kromě Strážců Galaxie nebo Ant-Mana šlo ale hlavně o očekávaný crossover Avengers: Age of Ultron, který symbolicky uzavře tzv. Fázi II. Místo toho, aby se fanoušci dočkali nějakých záběrů z natáčení (jelikož to už dávno začalo), obšťastnil je Joss Whedon pouze čtveřicí concept artů, které ale nejsou vůbec k zahození.

Dostáváme na nich totiž vůbec první pohled na nové postavy superrychlého Quicksilvera (srovnejte s tím od Foxů) a jeho sestry Scarlet Witch schopné manipulovat s realitou, ochuzena nezůstala ani Black Widow nebo Hulk, který se dostane do potyčky s jedním ze Starkových Hulkbusterů. Ovšem tady není jisté, jestli se jedná o momentku z Avengers 2 nebo alternativní scénu z Iron Mana 3. U snímku, který dorazí do kin 30. dubna 2015, si prozatím můžete připomenout oznamovací teaser nebo se více dozvědět o nových postavách prostřednictvím infografiky.

Fotografie zhlédněte v galerii nad článkem. Marvel odhalil také několik nových grafických návrhů k filmům Strážci Galaxie a Ant-Man, tak si neváhejte kliknout na jejich profil.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY