Klipy k Amazing Spider-Man 2 komentované Stanem Lee

Vydáno: 08.03.2014 13:00 - | foto: facebook tvůrce

Začátkem příštího měsíce má premiéru Captain America: Návrat prvního Avengera od Marvelu. Koncem příštího měsíce jde do kin Amazing Spider-Man 2 od Sony. Včera k oběma vyšly klipy, dnes představíme ty k druhému zmíněnému.
Andrew Garfield ve filmu Amazing Spider-Man 2 / The Amazing Spider-Man 2Kampaň k Amazing Spider-Man 2 se od těch k ostatním komiksovým adaptacím odlišovala tím, že se soustředila spíše na záporáky než na titulního superhrdinu, používala konvence známé ze seriálů a slibovala zodpovězení otázek z předešlého dílu. Nově zveřejněná trojice klipů tento model dokonale naplňuje, když do centra svého zájmu staví budoucího Green Goblina, Rhina a Electra, je zakončena cliffhangerem (Skončil Spider-Man? Co jiného Oscorp vyvíjí? Co skrývá?) a zároveň je navázána na Spider-Mana / Petera Parkera.

A bonusem pro fanoušky je to, že tři klipy doplňuje komentář mimo obraz tvůrce ústřední postavy Stana Lee. V porovnání se včera zveřejněnou čtyřminutovkou ke Captain America: Návrat prvního Avengera je to poprvé, co je videomateriál k Amazing Spider-Man 2 divácky atraktivnější, a to přesto, že z velké většiny recykluje již použité záběry (jimž ale voice-overem dává zcela nový význam).


Klip Oscorp.

Klip pouliční honička.

Klip Time Square.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY