Batman vs. Superman: Lex Luthor a Alfred obsazen

Vydáno: 01.02.2014 14:34 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Po obsazení Wonder Woman a Batmana přidává sequel Muže z oceli Zacka Snydera další nečekaný casting - tentokrát do rolí Supermanovy úhlavní nemesis Lexe Luthora a komorníka Alfreda.
Jesse Eisenberg ve filmu Podfukáři / Now You See MeFilm s neoficiálním názvem Batman vs. Superman byl sice odložen na rok 2016, ale to neznamená, že by novinky kolem tohoto očekávaného crossoveru utichly - ba naopak. Květnové natáčení se totiž blíží a je nutné doobsadit zbývající role, a to dost nečekanými volbami. Po Wonder Woman, pro níž byla vybrána Gal Gadot (Rychle a zběsile 6), se ke komiksovému blockbusteru připojí také Jesse Eisenberg a Jeremy Irons.

Jeremy Irons ve filmu Margin Call / Margin CallAč to vypadá naopak, slavného Supermanova protivníka Lexe Luthora si zahraje mladý Jesse Eisenberg, zřejmě nejznámější rolí Marka Zuckerberga v The Social Network. Byl tak upřednostněn před zvažovaným Joaquinem Phoenixem nebo fanouškovsky vysněným Bryanem Cranstonem. Zda bude dotyčný bojovat proti Muži z oceli pomocí Facebooku, nebo ne, zatím nechme stranou a podívejme se na druhou roli Jeremyho Ironse. Oscarem ověnčený britský herec s velkou dávkou charismatu si totiž zahraje známého komorníka Bruce Waynea Alfreda - přejímá tak štafetu po Michaelu Caineovi, který třikrát tuto roli ztvárnil v Nolanově netopýři trilogii.

Rozhodně jde po obsazení Ben Afflecka do role Batmana o další nečekané castingové volby, které budou zahaleny tajemstvím přinejmenším do doby, než se objeví první trailer, jenž ukáže, zda byla volba herců správná, nebo ne. Jak to vidíte vy? Myslíte, že může nevinně vypadající Eisenberg zatopit někomu jako je Henry Cavill?




NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY