Sexy soukromé očko Veronica Mars v prvním traileru

Vydáno: 03.01.2014 12:25 - | foto: CBS

Seriál Veronica Mars se dočkal pouze tří sezón, po kterých byl kvůli nízké sledovanosti ukončen, ale získal si silnou fanouškovskou základnu. I díky ní vznikl celovečerní film, na jehož trailer se můžete podívat v článku.
Fotografie z filmu  / Veronica MarsNeonoirový seriál Veronica Mars byl ozvláštňující tím, že soukromým očkem byla teprve středoškolská studentka, která pomáhala svým spolužákům s jejich problémy. Po třech sezónách, jimž postupně klesala sledovanost, byl ale seriál ukončen. Jeho tvůrce a showrunner Rob Thomas se ale rozhodl, že by se fanoušci měli dočkat završení osudů titulní hrdinky, a tak přišel s nápadem na celovečerní film. Studio souhlasilo, ale jenom v tom případě, že je o franšízu stále divácký zájem. Kampaň na síti Kickstarter ukázala, že detektivka na volné noze, kterou ztvárňovala Kristen Bell, má oddané fanoušky ochotné finančně přispět na vznik projektu, a tak snímek dostal zelenou.

Původní plány počítaly s omezeným uvedením do distribuce, ale nakonec bude mít Veronica Mars širokou distribuci ve Spojených státech, a to již od 14. března tohoto roku. Česká premiéra zatím stanovena není, ale snad se dočkáme alespoň uvedení na některém z nosičů pro domácí kino. K příležitosti blížící se uvedení proto vyšla plnohodnotná upoutávka. 

V ní vidíme, že se Veronica bude muset rozhodnout mezi svým novým životem, představovaným prací v advokátní kanceláři a milujícím přítelem, a tím starým, když jí prosba bývalého přítele zavede zpátky do rodného města, kde se shodou okolností koná třídní sraz po letech. Kombinace teenagerovské komedie pro odrostlejší s detektivní zápletkou zatím vypadá jako něco, co by mohli ocenit příznivci původního seriálu, kteří budou rádi za návrat starých známých a řešení vztahových dramat. Kdo ale seriál sledoval, protože byl velmi nápaditě odvyprávěn (mnohdy nespolehlivě!) a byl značně sebeuvědomělý, trailer ho/ji nejspíš mine. Posuďte sami:

Oficiální upoutávka k filmu Veronica Mars.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Dobrý den, Má Veronica Mars distributora? Pře... (Jan, 05.01.2014 21:24) Reagovat

    Dobrý den,
    Má Veronica Mars distributora?
    Předem děkuji za odpověď. :)

    • Re: Dobrý den,Má Veronica Mars distributora?Pře... (Marek, 06.01.2014 16:09) Reagovat

      Dobrý den,
      co vím (ale můžu se plést - a doufám v to), zatím ji žádný distributor bohužel nezakoupil. Předpokládám, že čekají na komerční ohlas ze zahraniční a tipoval bych to na vydání na nosičích pro domácí kina. Překvapovilo by mě, kdyby u nás Veronica Marsová šla do kin.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY