Exkluzivní trailer na sportovní drama Fair Play

Vydáno: 21.12.2013 19:19 - | foto: facebook tvůrce

Andrea Sedláčková se po více než deseti letech vrací k režii celovečerního kinofilmu sportovním dramatem Fair Play, který se odehrává za komunismu. Na první upoutávku se spolu s fotografiemi můžete podívat v článku.
Andrea Sedláčková na počátku nového tisíciletí natočila dvě rozporuplně přijímaná vztahová dramata zasazená do současnosti - Oběti a vrazi a Musím tě svést. Po nich se věnovala televizní tvorbě, aby se v příštím roce vrátila na plátna kin další dvojicí snímků - Fair Play a Zbabělci, z nichž první se odehrává v 80. letech a o druhém se zatím příliš neví.

Ačkoliv se dění Fair Play odehrává v době, kdy ještě existovalo Československo a komunismus čekal na nahrazení kapitalismem, vypráví stále aktuální příběh sportovkyně, která začne brát steroidy... aniž by o tom věděla. Hrdinka Anna (Judit Bárdos) je členkou Střediska vrcholového sportu, která se připravuje na kvalifikační běh na olympijské hry, v čemž jí podporuje jak její matka (Aňa Geislerová), tak trenér (Roman Luknár). Oba ale až příliš, protože trenér jí podává steroidy pod rouškou testování nového lékařského přípravku, který Anna přestane po zjištění pravdy brát, a matka jí tajně dává steroidy dál, protože doufá v její úspěch na olympiádě a následnou emigraci.

Na rozsouzení, jestli bude Fair Play dalším řadovým českým porevolučním filmem, který se vztahuje ke komunismu, nebo dosáhne kvalit maďarských Bílých dlaních, si budeme muset počkat do konce března. Podle upoutávky navzdory zajímavému hereckému obsazení a dobře zvládnuté výpravě těžko soudit:

Upoutávka k filmu Fair Play.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY