První teaser: očekávané sci-fi Transcendence s Johnny Deppem

Vydáno: 19.12.2013 19:59 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Režijní debut Nolanova kameramana Wallyho Pfistera má první teaser. V něm sice moc záběrů neuvidíte, ale zato vás čeká atmosferický voiceover Johnnyho Deppa a příslib do budoucna. UPDATE: doplněn další dva teasery.
Není náhodou, že režijní debutant Wally Pfister dělal kameramana na většině snímků Christophera Nolana - soudě dle tajuplného teaseru je vidět, že se snaží kampaň svého sci-fi snímku Transcendence začít podobně jako jeho režijní vzor. Čili v něm nečekejte ani jeden záběr z filmu, ale spíše atmosferický voiceover Johnnyho Deppa a spoustu doprovodných vizuálních efektů (nervová spojení, jedničky a nuly).

Snímek pojednávající o skupině vědců, kteří se snaží vyvinout první sebeuvědomnělý počítač, z nich jeden do něj nahraje svůj vlastní mozek, nemá být žádným komorním dramatem, nýbrž akčních sci-fi thrillerem. Na ten si ale budeme muset počkat až do dalších upoutávek, protože ta aktuální o výsledném filmu neprozrazuje nic. Čekání by to ale nemělo být dlouhé, protože podle některých internetových zdrojů bychom se plnohodnotného traileru mohli dočkat už tuto sobotu.

Do té doby si musíme vystačit s touhle jednohubkou a několika fotkami v galerii, na nichž kromě Deppa uvidíte také Morgana Freemana, Cilliana Murphyho nebo Rebeccu Hall. V konkurenci letošní vánoční trailerové nadílky jde ale značně o jeden z nejslabších kousků, takže má Transcendence hodně co napravovat.

Teaser zhlédněte níže. UPDATE: doplněn také druhý a třetí "announcement" teaser, z nichž jeden pro změnu vypráví Morgan Freeman.

Originální teaser filmu #1 Transcendence

Originální teaser #2 filmu Transcendence

Originální teaser #3 filmu Transcendence


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY