Objev Angeliny Jolie v sedmých Star Wars?

Vydáno: 11.12.2013 07:00 - Zuzana Hofmanová | foto: Lucasfilm Ltd. & 20th Century Fox

Dohady o tom, kdo se v roce 2015 bude ohánět světelným mečem, na nějaký čas utichly, a tak každá nová informace přijde vhod. Obzvlášť nyní, kdy je natáčení prakticky za dveřmi, a tak by mohlo jít o víc než pouhé spekulace.
Jack O'Connell při natáčení filmu  / UnbrokenJmen, která by se mohla v roce 2015 objevit v závěrečných titulcích sedmé epizody hvězdné ságy, koluje ve vodách internetu hned několik. Během živých debat vyplulo na povrch hned několik zajímavých adeptů, nad kterými suverénně vyčnívala hlavně Saoirse Ronan. Nyní se do hledáčku opět dostal mužský představitel některé ze zbrusu nových postav. „Důvěrné zdroje“ uvádějí, že se pro jednu z hlavních mužských rolí právě našel ideální kandidát. Měl by jím být talentovaný Brit Jack O'Connell, který si momentálně prošlapuje svou cestu na hollywoodskou scénu.

Ostrované ho znají hlavně z divokých Skins, britské výroby je třeba i thriller Tower Block, kde se Jack O'Connell také objevil. Za určitý mezník lze označit letošní Starred Up, ve kterém oslovil i kritiky. Spíš než absolvované položky ve filmografii je ale důležité, jak často teď O'Connellovo jméno přichází na přetřes s budoucími plány. Jedním z velkých projektů je jedna z nových postav v sequelu Třístovky, druhou velkou příležitostí je pak titulní role v nejnovějším režijním počinu Angeliny Jolie Unbroken.
S hercem se měl už údajně setkat i sám Abrams, což mnohé nadšence nabudilo k úvahám o samotné roli, do které by byl nový objev případně obsazen. Diskuze často propojují O'Connellovo jméno s jednou z vypsaných rolí v oficiálním castingu. Disney vypsalo konkurz na devatenáctiletého až třiadvacetiletého muže, který má být „pohledný, chytrý a atletické postavy“.

"Thomas," jak uvádí oficiální popis, "vyrostl bez vlivu svého otce. Bez mužského vzoru o sobě nemá nejsilnější mínění, přestože je schopný a inteligentní a když je potřeba, umí prokázat dostatek odvahy. Dokáže ocenit absurditu života a chápe, že život se nemůže brát vážně."

O tom, jak by si Jack O'Connell v roli vedl, si můžete částečně udělat obrázek už v březnu, kdy do kin míří 300: Vzestup říše.

Zdroj: Collider, Slashfilm



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY