Velká hobití infografika: Šmakova dračí poušť

Vydáno: 09.12.2013 19:12 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Šmakova dračí poušť za pár dní udeří do kin, tak není vůbec od věci se na její premiéru pořádně připravit. Nápomocen vám budiž náš rozsáhlý průvodce světem Hobita, v němž najdete vše potřebné v jedné úhledné infografice.
Richard Armitage ve filmu Hobit: Šmakova dračí poušť / The Hobbit: The Desolation of SmaugDruhý Hobit se podle všeho povedl. Aniž bychom přílišně spoilerovali první zahraniční ohlasy, Šmakova dračí poušť prý přináší obecně sevřenější, dramatičtější a akčnější epizodu ze Středozemě, navíc s jedním z nejlepších záporáků za poslední dobu. Drobné výtky se samozřejmě najdou, ale i tak by se mělo jednat o výrazný posun od poněkud pomalejšího a táhlejšího prvního dílu. My Hobita uvidíme již ve středu, takže nejpozději ve čtvrtek dopoledne můžete čekat naší recenzi, v dalších dnech také několik spřízěných článků a samozřejmě i pozdější makrorecenzi.

Před tím vším si ale můžete projet naší novou infografiku, která vám v jedné úhledné mapě a několika obrázcích připomene dosavadní cestu Bilba, Gandalfa a třinácti trpaslíků k Osamělé hoře a přiblíží vám i několik míst a postav ze Středozomě, stejně jako poskytne pár statistických údajů. Snad se vám tedy bude líbit - za rok, u příležitosti třetího dílu, jí totiž můžeme znovu rozvinout.

Infografika - Hobit: Šmakova dračí poušť

(Infografiku zobrazíte kliknutím na zmenšený obrázek)


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY