Batman vs. Superman: našla se Wonder Woman!

Vydáno: 04.12.2013 19:29 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Je to oficiální - v pokračování Muže z oceli nebude jen Batman, ale i proslulá ženská superhrdinka Wonder Woman. Studio Warner Bros. to dnes oznámilo společně se jménem herečky, která jí ztvární. O koho jde?
Gal Gadot ve filmu Rychle a zběsile 5 / Fast FivePo měsících mlžení máme konečně jasno - v komiksovém crossoveru Batman vs. Superman se objeví i Wonder Woman. Jedna z nejsilnějších ženských superhrdinek to již několikrát zkoušela v televizi, ale vždy neúspěšně - nyní by si tedy měla střihnout velkou filmovou premiéru. Vedle Affleckova Batmana a Cavillova Supermana jde o třetí pomyslný vrchol týmu Justice League, tudíž je její zahrnutí do sequelu Muže z oceli (který by měl v budoucnu vyústit ve velkou týmovku) docela logické.

A kdo že si Princezu Dianu zahraje? Studio Warner Bros. dnes oficiálně ohlásilo, že si postavu zahraje Gal Gadot, herečka, kterou relativně proslavila role Giselle v sérii Rychle a zběsile, respektive její pátý a šestý díl. Pro původem izraelskou herečku může jít o zcela zásadní roli v její kariéře, která by zároveň mohla nastartovat vlastní sérii filmů s touto ženskou superhrdinkou. Samozřejmě ještě není známo, jak přesně velkou roli bude ve filmu mít, ale jako připravení půdy pro další rozšiřování univerza se zdá tento krok více než ideálním.

O roli se kromě Gadot ucházely také Olga Kurylenko (Nevědomí) nebo Elodie Yung (G.I. Joe: Odveta), ale ty nakonec výběrovým řízením do filmu Zacka Snydera neprošly. Sám režisér se na spolupráci s herečkou velmi těší a dodává, že se nemůže dočkat, až se tato "půvabná herečka" představí publiku jako inkarnace jedné z nejsilnějších ženských postav, nejen ve světě komiksu.

My ostatní, a zejména mužská část diváků, se můžeme těšit nejen na film, v němž se vedle sebe postaví již tři charaktery ze stáje DC Comics, ale také, jaký z kostýmů bude herečka nosit.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY