Hercules: Legenda začíná v traileru

Vydáno: 27.11.2013 05:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Příští rok dorazí do kin dva filmy o Herculovi - jeden s Dwaynem Johnsonem a druhý s...Kellanem Lutzem. Béčkový historický epos se nyní představuje v novém, trochu lepším traileru, který ale stále nevypadá jako něco, co bychom museli vidět.
Papundekl vrací úder. Uchopení herculovské legendy v podání Rennyho Harlina stále vypadá přinejhorším jako zaměnitelné direct-to-DVD béčko, v tom lepším případě jako průměrná epizoda televizního seriálu. Průměrná píši v tom případě, jelikož i takový seriálový Spartacus vypadá o několik tříd výživněji a výpravněji...a jeho hlavní herecký představitel není takové dřevo.

Kellan Lutz zkrátka skáče z vedlejší mini-roličky ze Stmívání rovnou do ztvárnění legendárního antického bojovníka a podle očekávání tak dělá zcela bez charismatu. Ano, trailer má oproti tomu předchozímu trochu akčnější střih, láká na několik atrakcí z arény a tvrdí, že by mohlo jít alespoň v mantinelech sandálových jednohubek o jisté guilty pleasure. Nic ale nezakrývá fakt, že jde v podstatě o lacinovu vykrádačku všeho od Gladiátora, Souboje Titánů, Spartaca nebo Třístovky. Její pokračování mimochodem uvidíme o dva měsíce později než Hercula a zřejmě se na něj opravdu vyplatí počkat.

Trailer zhlédněte níže, ale nesmutněte. Vysokorozpočtový Hercules: The Thracian Wars s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli vám spraví chuť už v červenci příštího roku.

Originální trailer filmu Hercules: The Legend Begins


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY