Cuarón se po vesmírné Gravitaci vydá pod vodu do Atlantidy

Vydáno: 18.10.2013 17:59 - | foto: facebook tvůrce

Společnost Warner Bros. je s komerčním i kritickým úspěchem Gravitace natolik spokojena, že spoluscenáristu Jonáse Cuaróna, syna slavnějšího Alfonse, najala jako scenáristu snímku The Lost City.
Jonas CuaronPřipravované podmořské dobrodružství The Lost City je pro studio Warner Bros. velmi důležitým projektem, na kterém si nechávají záležet. Nejprve uvažovali o tom, že by ho napsal a režíroval Peter Jackson, ale jeho scénář se jim nezamlouval. Producent a zároveň oscarový scenárista Akiva Goldsman, pod jehož Weed Road Pictures objevování bájné Atlantidy spadá, se spolu s lidmi ze Safehouse Pictures rozhodl pro Jonáse Cuaróna jako scenáristu.

Všechny informace jsou pečlivě střeženy, a tak se pouze ví, že by The Lost City mělo být novým pohledem na mytické podmořské království. Jestli Jonás Cuarón udělá pro moře to, co se mu spolu s jeho otcem povedlo s vesmírem, jak se táží některé zahraniční zpravodajské servery, je otázkou.

Fotografie z filmu Gravitace / Zatím ani není jisté, kdy bychom se snímku měli dočkat, protože Jonás natáčí celovečerní road-movie Desierto s Gaelem Garcíou Bernalem a již dříve se v rozhovoru pro jeden britský filmový magazín zmínil, že s otcem dělá na britském dramatu Boy and His Shoe. Nějakou chvíli potrvá, než se po vesmíru vydá přes mexické hranice pod vodu. Otázkou je, jestli se mu i v tomto případě podaří začlenit (sexuální, potažmo mentorský) vztah starší osoby s mladší, jak to má ve zvyku (Rok nehtu, Gravitace). Do té doby si můžete přečíst náš rozsáhlý profil, který představuje Jonásovu tvorbu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY