Lee Daniels chce z Alexe Pettyfera akční hvězdu bez kalhot

Vydáno: 12.10.2013 08:00 - | foto: H.C.E.

Afroameričan Lee Daniels byl nominován na Oscara za režii Precious a jeho biografické drama Komorník utržilo přes sto milionů dolarů. Díky těmto dvěma faktorům má svobodnou možnost volby dalšího projektu. Co chystá?
Alex Pettyfer, Channing Tatum ve filmu Bez kalhot / Magic MikeLee Daniels v rozhovoru pro Out Magazine prozradil, že díky kritickému a komerčnímu úspěchu si může vybírat, co natočí příště, a tak se rozhodl vyzkoušet si akční thriller. Mělo by se jednat o parťáckou podívanou, u které má již rozhodnuto, kdo si zahraje jednu část nerozlučné dvojice. Nebude to nikdo jiný než Alex Pettyfer, který je většině diváků nejspíš znám ze Soderberghova deziluzivního snímku o americkém snu Bez kalhot. Pro Danielse a Pettyfera bude tento snímek jejich druhou spoluprací, protože se sešli již na natáčení Komorníka o sluhovi hned několika amerických prezidentů, ve kterém si mladý herec zahrál otrokáře.

V zatím nepojmenovaném projektu by měl být na kladné straně, protože by měl představovat "pohledného akčního hrdinu", který by se měl objevit v mužské verzi "Pana a paní Smithových". Daniels si docela věří, že nebude mít problém s tím, aby mu dalo studio zelenou na natáčení, protože je teď v klubu těch, jejichž poslední dílo v kinech utržilo přes sto milionů dolarů. Dělá si tak pouze starosti o to, aby našel "toho správného černého chlápka", který by utvořil pár s Alexem Pettyferem.

Alex Pettyfer, Matthew McConaughey, Channing Tatum ve filmu Bez kalhot / Magic MikePřijde vám, že jde od Danielse o sázku na jistotu, kterou by majors schválili bez jakýchkoliv problémů? Máte pravdu, věc je mnohem komplikovanější, protože - a dále budou číst jenom ti, kteří netrpí spoilerofobií - se v závěru má ukázat, že on a on nebyli jenom parťáci na život a na smrt, ale i partneři, homosexuální milenci. Odtud přirovnání k Panu a paní Smithovým, jejichž gay verzi má Daniels s Pettyferem v plánu. Možná se ale má vše jinak a informace, kterou na základě interview přinesl The Film Stage a poté jí přebral Indiewire, byla pouhým Danielsovým vtipem, kdy si dělal legraci ze stereotypních rolí mainstramové kinematografie Hollywoodu. Doufejme ale, že ne, protože kdyby zůstal jako v Komorníkovi v Bílém domě a afroamerickým parťákem byl prezident a oba hrdinové by se na konci ukázali být gayové, byl by to skutečný Pád Bílého domu.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY