Avengers 2 blázní fanoušky v prvním teaseru

Vydáno: 26.09.2013 19:16 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Avengers: Age of Ultron strhl na Comic Conu svým krátkým teaserem docela humbuk a i když už víme, co přesně čekat, můžete se announcement video, které pobláznilo davy fanoušků, konečně podívat v HD.
Obrázek komiksu Age of UltronHlavní záporák bude Ultron. To je zhruba vše, co vám tahle minutka prozradí - být to zveřejněno s oficiálním prohlášením během Comic Conu, nic netušící divák by byl možná šokován stejně účinně jako návštěvníci Haly H v San Diegu. Takhle jde jen o povinné doťuknutí pro skalní příznivce a příslib, že tahle kampaň se bude rozjíždět pěkně od podlahy. A bude dlouhá...

Upoutávka patří do skupiny tzv. announcement teaserů, které nejčastěji díky jednoduché grafice doprovázené hlasy postav z filmu (nebo minulého dílu, pokud jde o sequel) oznamují předprodukci nějakého velkého studiového snímku. A tím The Avengers: Age of Ultron nepochybně je. Než se nám tedy naplno představí první záběry, musíme se dlouho před premiérou (cca dva roky) nechat navnadit pouhým "kováním" záporákovy robotické hlavy.

Podobných oznamovacích upoutávek je na internetu ostatně k nalezení hodně - jako příklad uveďme teaser k Temnému rytíři obsahující pouhé deformující netopýří logo podbarvené hláškami postav nebo originálně zkonstruovaný teaser na první Star Trek, který zabírá dělníky stavějící Enterprise, načež se objeví nápis "Under Construction".

Na teaser druhých Avengers koukněte níže. Záporák s hlasem Jamese Spadera dorazí do kin 30. dubna 2015.

Announcement teaser filmu Avengers: Age of Ultron


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY