Natalie Portman: superhrdinka od Marvelu je na obzoru

Vydáno: 21.09.2013 18:30 - Zuzana Hofmanová | foto: Bontonfilm

Zkoumání nových možností v rámci Marvel univerza je zapeklitým oříškem pro studio, ale i vděčným předmětem spekulací pro fanoušky. Jedno je však čím dál jistější: objevit by se měla ženská hrdinka. A podle Natalie Portman brzy.
Ms. MarvelVěnovat celý film příslušnici křehčího pohlaví je pro Marvel téma poměrně aktuální. Zatím sice není jasné, jaká hrdinka se objeví v názvu a která herečka jí propůjčí tvář, přesto je projekt možná dál než pouze v embryotickém stádiu. Tuto domněnku přiživila Natalie Portman, která momentálně hojně propaguje marvelovského Thora: Temný svět.

Rozhodně je tady spousta silných žen, ale bylo by vážně vzrušující, kdyby se objevil film, který by se zaměřil právě na ženskou hrdinku. A já si myslím, že jeden takový se právě blíží – slyšela jsem, že se blíží. A samozřejmě hlavní hrdina, který by nebyl běloch, by byl také zajímavý, “ tvrdí Portman, která jedním dechem nezapomíná ani na vedlejší ženské postavy. S těmi prý zachází Marvel s úctou a respektem.

Zajímavým faktem je, že Stan Lee, autor a bývalý prezident studia, zároveň jeden z klíčových lidí Marvelu, hrdince příliš nefandí.

V budoucnu určitě zfilmují Black Widow, tím jsem si jistý. Ale víte, věc se má tak, že ženy mají naše filmy stejně rády jako muži. Takže se teď nemusíme nutně přetrhnout kvůli hledání ženské hrdinky. Ale jednou to uděláme,“ míní Lee, podle kterého superhrdinka žádné nové divačky nepřitáhne.

A jaký je váš názor? Je čas na ženské sólo, nebo se má Marvel držet osvědčeného? 

Zdroj: filmofilia



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • Môj názor je, že Portman sa neuveriteľne pchá... (Anonym, 21.09.2013 19:13) Reagovat

    Môj názor je, že Portman sa neuveriteľne pchá do zadku Marvelu, tie jej vyhlásenie o ženskej hrdinke sú ok, ale tie o černochovi a vedľajších postavách majú nádych pchania sa do zadku a sú mimo

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY