Další superhrdinové v druhém Spider-Manovi?

Vydáno: 05.08.2013 15:26 - Roman Kotvald | foto: facebook tvůrce

Máte rádi menší či větší překvapení při návštěvě svého oblíbeného filmu, jak to začalo být zvykem v titulcích filmů od Marvelu? Pravděpodobně minimálně toto můžete čekat u nového Spideyho.
Jamie Foxx ve filmu  / The Amazing Spider-Man 2Peter Parker to měl ve filmové podobě od začátku těžké - na rozdíl od svých kolegů, jakými jsou AvengersFantastická čtyřka či X-Men jede pořád sólo. Jde totiž o to, že Sony na postavu vlastní filmová práva a dokud bude točit další a další díly v určitém časovém oknu, licence nepropadne. Proč tedy najednou vypluly pro komiksového fanouška takhle povznášející zprávy?

Producent Avi Arad totiž při jednom rozhovoru na otázku, jestli je možné, aby se objevil další hrdina v pokračování Spideyho, odpověděl zhruba toto: "Uh.. Raději bych se do tohoto bodu nepouštěl. Přesně tohle, by totiž znamenalo spoiler. My vždy chceme, aby publikum odcházelo překvapené. Takže kdybych Vám dnes něco řekl, neodnesli byste, jsi ten moment překvapení".

Sice to není přímé potvrzení, ale i tak se dá dost vyvozovat. Kvůli právům se nejspíš bude jednat o postavu z vnitřního universa Spider-Mana. Popřípadě nemůžeme vyloučit jistí druh tajné dohody mezi Marvelem a Sony. Toto prohlášení ještě podtrhuje nedávný rozhovor s režisérem Marcem Webbem, který se svěřil, že nové pavoučí dobrodružství nemusí být jen další "Spider-man film". Nechme se tedy překvapit do kina, jakého hrdinu/hrdinku si pro nás tvůrci připravili. Nejvíce se však spekuluje o Felicii Hardy alias Black Cat.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY