Vin Diesel míří do nového akčňáku

Vydáno: 29.07.2013 12:52 - Amaya Tomanová | foto: Sony Pictures Home Entertainment

Po snímcích ze série Rychle a zběsile se Vin Diesel stane v nově chystaném akčním snímku nejhledanějším mužem. O čem bude připravovaný film z produkce Universal pojednávat?
Vin Diesel ve filmu Rychle a zběsile 5 / Fast FivePo automobilové "rychlé a zběsilé" sérii čeká Vina Diesela pauza, která však s odpočinkem nebude mít pranic společného. O připravovaném snímku s názvem World´s Most Wanted ze scenáristické dílny Dana Mazeaua zatím studio vypustilo do světa pouze informaci, že bude z akčně-dobrodružného soudku.

Původní scénář pochází z pera Willa Staplese a Seana O'Keefa, kteří se dosud věnovali spíše videohrám, na filmu se coby producent bude podílet Neal H. Moritz.

Vin Diesel se v budoucnu objeví kromě Riddicka například ve snímku The Last Witch HunterRychle a zběsile 7 nebo The Machine,oznámena byla i jeho účast v nových Avengers, posledním zatím realizovaným producentským počinem Neala Moritze je R.I.P.D.- URNA: Útvar Rozhodně Neživých Agentů, s Dieselem by pak měl spolupracovat na Rychle a zběsile 7xXx: The Return of Xander Cage.

Zdroj: Empire


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY