Caesar se představuje na první fotce z dvojky Opic

Vydáno: 22.07.2013 15:37 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Práce na Dawn of the Planet of the Apes pokračují a studio vypustilo do světa první oficiální fotografii, na které Caesar v podání Andyho Serkise táhne do boje. Co na něj říkáte?
Přípravy pokračování překvapivě úspěšného Zrození Planety opic jsou v plném proudu. V rámci letošního Comic-Conu mu byl věnován speciální tématický blok, v jehož rámci shrnuli tvůrci ty nejzásadnější novinky a zároveň zveřejnili první oficiální fotografii, na níž Ceasar s válečným zdobením na "tváři" vede tlupu opic do boje.

Právě on bude ústřední postavou celého filmu, jehož děj se bude odehrávat patnáct let po událostech z předchozího snímku. Opice téměř zcela převzaly vládu nad světem, z posledních sil však proti nim stále bojuje hrstka vědců ze San Francisca, kteří přežili útok zákeřné pandemie.

"Na konci snímku Ceasar promluvi," uvedl v rozhovoru režisér Matt Reeves"Jeho ´řeč´byla na určité úrovni, a přestože se nejednalo o klasické celé věty, chtěl jsem mít jistotu, že i v dalším filmu budeme pokračovat v evoluci, naznačené ve Zrození planety opic. Opičí civilizace se bude nacházet v lesích mezi Vancouverem a New Orleans, část děje, vyprávějícího o událostech, následujících po útoku vražedného viru. Hlavními natáčecími lokalitami byly kromě San Francisca lesy v oblasti Louisiany. V uměle vybudovaném ´lesním světě´ jsme natáčeli za každého počasí - ve větru, dešti, vystavení všem možným povětrnostním podmínkám."

Zdá se, že tým je připravený přinášet v zájmu co nejlepšího diváckého zážitku skutečné oběti. Co říkáte na první oficiální fotografii? A jaké šance filmu dáváte?

Zdroj: Collider



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY