Star Trek 3 se možná začne natáčet už příští rok

Vydáno: 14.07.2013 19:00 - Martin Bubrín | foto: Bad Robot

Fanoušci Star Treku se mohou začít radovat - dost možná to vypadá, že by se třetí film nově restartované série mohl začít natáčet už v roce 2014. Co je na tom pravdy, vám prozradí Zachary Quinto.
Zachary Quinto ve filmu Star Trek: Do temnoty / Milovníky nově restartované série J.J. Abramse určitě potěší zpráva, že by se práce na třetím díle oblíbeného Star Treku mohly urychlit. Nebude nás tedy čekat žádná čtyřletá mezera jako mezi jedničkou a dvojkou, tvůrci se totiž chtějí do trojky poustit ihned. Což by mohl být už příští rok.

Tohle alespoň tvrdí představitel Spocka Zachary Quinto, jenž v jednom z rozhovorů prohlásil, že by se Star Trek měl začít natáčet na začátku roku 2014. Což je dost snová představa vzhledem k tomu, že na film určitě nebude z režijní stoličky dohlížet jeho duchovní otec J.J. Abrams, který bude mít v tu dobu plné ruce s nastartováním další vesmírné franšízy Star Wars. I přes tento fakt však herec tvrdí, že Abrams má o režii trojky stále zájem.

Uvidíme, jak se věci vyvinou. Vzhledem k tomu, že Star Trek: Do temnoty už má na kontě 444 milionů celosvětově (více než dvojnásobek rozpočtu), což rozhodně není žádný kasovní triumf, bude zajímavé pozorovat, kam se realizace "závěrečné dílu trilogie" posune. Vzhledem k Abramsovým závazkům se SW ságou je velmi nepravděpodobné, že by se ke Star Treku ještě vrátil. Otázkou je - kdo by ho měl podle vás nahradit?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY