Zataženo, občas trakaře 2 servíruje další trailer

Vydáno: 09.07.2013 07:30 - Zuzana Hofmanová | foto: Columbia Pictures

S pokračováními úspěšných animáků se roztrhl pytel, tudíž je potřeba řádně navnadit divákovy chuťové buňky už v traileru. Trailer na Zataženo, občas trakaře 2 by mohl potěšit jak gurmány, tak gourmety.
Fotografie z filmu Zataženo, občas trakaře 2 / Cloudy with a Chance of Meatballs 2V pokračování příjemného rodinného animáku Zataženo, občas trakaře se snaživý vynálezce Flint Lockwood vrací na místo činu. A to do městečka, kde skrz svůj generátor jídla oživil tamní meteorologickou předpověď o přeháňky z hamburgerů a podobné kulinářské zážitky. Ve dvojce se ale do Swallow Falls vydáváme ve chvíli, kdy je z něj doslova opuštěná džungle plná zdivočelého jídla s původem právě ve Flintově nápaditém vynálezu (což už jsme ostatně mohli vidět v prvním traileru).

Mezinárodní trailer přináší víc oné divočiny bez talíře a potvrzuje, že představivost autorů nezná mezí. Stejně jako do prvního traileru i sem se propašovalo několik povedených slovních hříček, u kterých bude ovšem zajímavé sledovat, jak si s nimi poradí český distributor. Oba trailery navíc slibují vyhovět fanouškovské základně zmateného opičáka Steva. Ten by si mohl, spolu se svým dabérem Neilem Patrickem Harrisem, ukrojit podstatně víc prostoru než ve startovní jedničce.

Stejně jako v prvním filmu namluví v originální znění hlavní dvojici Bill Hader a Anna Faris, které doplní mj. Andy Samberg nebo Benjamin Bratt.

Originální trailer filmu Zataženo, občas trakaře 2





NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY