Riddick ožívá v mezinárodním traileru

Vydáno: 17.06.2013 17:30 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Vin Diesel oživuje svou ikonickou postavu v třetím díle série o Riddickovi. Nový mezinárodní trailer nabízí několik nových záběrů a přidává také pár stylových momentů s příšerami. Tohle béčko jde zkrátka na dřeň.
Fotografie z filmu  / RiddickRiddick stále nepřestává překvapovat. Srdeční látka Vina Diesela a režiséra Davida Twohyho se po mytologií přecpaném druhém díle vrací ke kořenům série a servíruje hrdě pokleslé béčko plné drsných postav a hnusných digitálních příšer.

V téhle rovině funguje třetí díl náramně dobře. Nový mezinárodní trailer nabízí variaci na ten předešlý, jen s několika prodlouženými scénami (cool zabití za pět sekund) nebo kompletně novými záběry. V nich se dočkáme akčních momentů s odpudivými nepřáteli nebo siláckého sbližování se s ostatními mariňáky. Troufl bych si říct, že ta poetika v lecčem upomíná na Cameronovy Vetřelce (izolované místo, banda vojáků a hordy monster...)

Výživná akčně-hororová žánrovka dorazí do kin už 5. září. Snad se tvůrci poučí z chyb dvojky a nabídnou jednoduchou, ale o to drsnější béčkovou zábavu, která jde na doraz. Předpoklady pro to Riddick rozhodně má.

Trailer zhlédněte níže.

Mezinárodní trailer filmu Riddick


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY