Noví X-Meni? Blockbuster roku 2014, tvrdí Stewart

Vydáno: 04.06.2013 18:01 - Simona Knotková | foto: Bontonfilm

X-Men: Days of Future Past je typ filmu, který nás baví ještě dlouho před svým uvedením v kinech. Malé aktualizace na projektu nyní přináší jeden z herců a venku je také další fotka z placu.
Patrick Stewart ve filmu X-Men 2 / X2X-Men: Days of Future Past nás ale popravdě bavil ještě před vůbec první klapkou. V minulých měsících totiž byla postupně oznamována nová herecká jména. K ještě větší radosti byl ale obsáhlejší počet těch, kteří se do akce vraceli z předešlých dílů. Jedním z navrátilců je také Patrick Stewart.

Ten vystoupil na letošním Comicpalooza, jednom z největších setkání fandů komiksu, které se od roku 2008 koná v americkém Texasu. Co Profesor X o novém mutantím pokračování prozradil? "Myslím, že to bude rozhodně nejlepší X-Men ze všech X-Menů. A i když by člověk neměl pokoušet osud, nejspíš to taky bude blockbuster roku 2014. Bylo úžasným zážitkem se znovu dát dohromady se všemi těmi lidmi."

Představitel postavy, která v mladším vydání dostala tvář Jamese McAvoye, dále pokračoval: "Možná si vzpomenete, že před šesti, sedmi lety v X-Men: Poslední vzdor nechala Charlese Xaviera do vzduchu vypařit Jean Grey. Takže se nejspíš ptáte, jak je možné, že bude i v dalších X-Menech. Má někdo nějaké nápady?"

Na reakci jednoho z návštěvníků obeznámeného komiksovou předlouhou, že to půjde pomocí cestování v čase, odpověděl: "Jo, přesně takhle. Ve filmu to bude vysvětleno, ale pro mě to bylo prvně trochu matoucí, protože jsem byl přesvědčen, že moje dny u X-Menů jsou už pryč. Takže se určitě máte na co těšit."

Z "x-menovské" stáje to ale ještě není všechno, co se týče novinek. Malou ochutnávku přímo z točícího dějiště opět jednou poskytl Twitter režiséra Bryana Singera. A zase se jedná o obrázek, který nabádá ke spolupráci i fanoušky série. "Klíčové setkání" nám nabízí pohled do prezidentské kanceláře. Kdo se ale asi skrývá v obleku hlavy Spojených Států Richarda Nixona?
Fotografie z natáčení filmu  / X-Men: Days of Future Past



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY