Piráti z Karibiku 5 konečně našli režiséra

Vydáno: 30.05.2013 17:30 - Zuzana Hofmanová | foto: facebook tvůrce

Už páté pokračování pirátské odysey má konečně svého režiséra. Respektive dva. Po Marshallově nepříliš úspěšné výpravě Na vlnách podivna sáhlo Disney po docela překvapivé volbě. A o kom že je řeč?
Po tom, co studio vybralo jméno scénáristy pro páté pokračování, bylo jen otázkou času, kdy přibude i osoba režiséra. První dohady se vůbec neukázaly jako liché. Ze čtyř horkých kandidátů, kterými byli Frederick Bond (The Necessary Death of Charlie Countryman) Rupert Sanders (Sněhurka a lovec) a Joachim Roenning spolu s Espenem Sandbergem (Kon-Tiki), uspěli režiséři hned dva, respektive právě naposledy jmenované norské duo.
Dvojice režisérů vypadá v kontrastu s komerčně založeným Sandersem jako divoký tip, zvlášť vezmeme-li v potaz loňský Kon-Tiki, který se probojoval až do nominace na Oscara za cizojazyčný film. Festivalová záležitost o norském mořeplavci a jeho dobrodružné cestě z Peru do Polynésie ale prokázala hlavně to, že Norové to s epickými scénami na vodě umí, a tak se máme rozhodně na co těšit.
Práce na nových Pirátech by měly začít nejpozději v lednu příštího roku. Zatímco o dalších členech posádky mimo Johnnyho Deppa nepadlo ani slovo, premiéru už má pětka jistou: do kin má připlout 10. července 2015.
Zdroj: Collider

Oficiální trailer ke snímku Kon-Tiki


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • zpráva (sára, 23.04.2014 18:23) Reagovat

    už se móóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóć těším na pátý díl doufá m že bude tak super jako byl díl 1 díl2 díl3 díl4 a díl 5

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY