Útok na Bílý dům probíhá v novém traileru

Vydáno: 03.05.2013 18:00 - Martin Bubrín | foto: facebook tvůrce

Bílý dům tento rok padne ještě jednou - a jelikož za kamerou sedí Roland Emmerich, tak patřičně velkolepěji. Nový trailer však mění vážné výrazy a patetické proslovy za odlehčenou komediální zábavu.
V podstatě bychom sem mohli zkopírovat popisek od spřízněného Butlerova akčňáku Pád Bílého domu a v lecčems bychom měli pravdu. Totožná zápletka, totožná přepálená digitální akce a béčková atmosféra. Útok na Bílý dům však od minula prošel jednou razantní změnou - vzpomínáte si na vážný a atmosferický trailer plný citátů a skoro až dokumentárního přístupu? Tak ten už je fuč...
Emmerichovi zřejmě došlo, že tak svůj letní biják o přepadení jednoho bílého baráku neprodá, tak brnká na trochu odlehčenější notu. Na pozadí přepálených výbuchů a digitálních vylomenin se nám nyní víceméně odehrává komediální buddy movie, jen s tím rozdílem, že jeden člen týmu je americký prezident. Děj vystavěný na konfrontaci zkušeného profesionála Channinga Tatuma (který zde dosahuje až "mcclaneovských" parametrů) a neschopného mameluka Jamieho Foxxe obsahuje mnoho vtipných situací i parádních hlášek.
Zbytek bude snad v tom nejlepším slova smyslu "emmerichovská" komedie se vším všudy, jak ji známe například z Dne nezávislosti nebo 2012. Nehledě na kvalitu bude ale hlavní otázkou, zda dokáže taková sranda za 150 milionů vůbec přitáhnout v nabité letní sezóně diváky do kin.
Trailer můžete zhlédnout na Yahoo Trailers nebo rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete nový plakát.

Originální trailer #2 filmu Útok na Bílý dům


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Brandon Penny, 04.05.2013 09:42) Reagovat

    Čo iné čakať od americkej propagandy, je to tak tuctovo trápne a smiešne, že sa to nedá ani sledovať. Navyše, až abnormálne nerealistické sú všetky tie útoky..., to by museli oficiálne úrady potvrdiť, že sú totálne neschopní chrániť Biely dom, ak by vôbec bola akákoľvek možnosť podobného útoku.
    Teda, totálny BS!... že sa vôbec niekto pustí do natáčania takýchto hovadín...

  • (Avari Immortal, 04.05.2013 11:43) Reagovat

    Prosím, už ne. Další US agitka. Cpou nám to horem dolem. Další podobný film nám chce předhodit Spielberg o snajprovi, co zabil desítky lidí a byl na to hrdý. Prostě další US hrdina.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY