Spielbergova Robopocalypse se odkládá

Vydáno: 11.01.2013 07:39 - Amaya Tomanová | foto: Dreamworks LLC

Převážně z finančních důvodů se na neurčito odkládá dokončení sci-fi Robopocalypse Stevena Spielberga. Adaptace románu Daniela H. Wilsona měla přijtí do kin v roce 2014.
Sci-fi Robopocalypse režiséra Stevena Spielberga, vznikající ve spolupráci společností Disney a Fox, byla odložena na neurčito. Důvodem jsou údajně především finanční komplikace.
Ve filmu si měl zahrát Chris Hemsworth, po jeho boku měla stanout Anne Hathaway. Předlohou pro scénář Drewa Goddarda byl stejnojmenný román Daniela H. Wilsona z roku 2011 - autorská práva odkoupila společnost DreamWorks dokonce ještě před vydáním knihy.
Původním datem americké premiéry byl 25. duben 2014, na dotazy o důvodu odkladu vzkázal režisér prostřednictvím svého tiskového mluvčího, že scénář ještě nebyl zcela hotový a prozatímní náklady se vyšplhaly příliš vysoko. Než se rozhodne, co s Robopocalypse bude dál, chce se Steven Spielberg porozhlédnout po jiném projektu - v plánu měl mimo jiné zfilmování Mojžíšova příběhu.
Režisérův poslední počin Lincoln prozatím sklízí pozitivní ohlasy a bude se v několika kategoriích ucházet jak o Oscara, tak o cenu BAFTA.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY