Scary Movie 5 má trailer. Bohužel.

Vydáno: 22.12.2012 15:01 - Martin Bubrín | foto: Dimension Films

Pátý díl "děsnýho bijáku" opravdu spatří světlo světa - již příští rok dorazí do kin další příšerná parodie, která si tentokrát nejvíc utahuje z aktuálního trendu Paranormal Activity. Ano, bolí to.
Bohužel. Trapné parodie ani po zhůvěřilých Date, Disaster a Epic Movie stále ne a ne odejít. Teď se na nás dokonce chystá znovu zaútočit značka těchto parodických břeček nejprovařenější - Scary Movie. Pátý díl vyčpělé série, kde tvůrcům přijde vtipné vzít scénu z jiného filmu a natočit jí znovu s jinými herci a přidaným fekálním humorem, vypadá z první upoutávky podle očekávání opět tak strašlivě, že si ani nejsem jist, zda vám zhlédnutý materiál nezkazí pohodové vánoční svátky.
Pětka si naprosto neoriginálně bere na mušku jednu z nejvýdělečnějších hororových sérií poslední doby - Paranormal Activity - a přetavuje jí v něco, v čem se pořád hlasitě nadává, bouchá do hlavy a naráží se do rozkroků. Když se objeví nevkusné scény zesměšňující Počátek, Černou labuť nebo kariéru Michaela Sheena, možná začnete ihned adorovat Zdeňka Trošku za jeho příjemné a milé komedie.
Tohle fakt nemá cenu dále popisovat. Nejvíce se ale bojím toho, kolik diváků na tohle komediální dno přispěje v kinech jen díky provařené značce. Ach jo...
Trailer můžete zhlédnout rovnou pod naším článkem. V galerii také najdete první (snad) oficiální plakát k filmu.

Originální trailer filmu Scary Movie 5


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY