Westernový The Lone Ranger má nový trailer

Vydáno: 11.12.2012 12:12 - Martin Bubrín | foto: Disney

Nový blockbuster pro celou rodinu The Lone Ranger chce jít velmi ve stopách úspěšných Pirátů z Karibiku, a tak servíruje rozmáchlou podívanou pro všechny věkové kategorie. Bude ale někoho western s Johnnym Deppem zajímat?
Stále jen neznělé „meh“. Jestli tohle bude někoho v příštím nabušeném roce zajímat, tak budu velmi překvapen. Tohoto faktu si jsou nejspíše vědomi i sami tvůrci westernového blockbusteru pro celou rodinu The Lone Ranger, kteří se v nejnovějším traileru snaží co nejokatějším způsobem upozornit, že mají rodiče zpacifikovat své potomky a vyrazit do kina na další Piráty z Karibiku.
Ti se ale tentokrát nebudou odehrávat na moři, ale na rozlehlých pláních Divokého západu. Přestřelky, honičky, výbuchy, hlášky i přesně mířené vtípky – vše zdánlivě funguje na jedničku až na jednu malou věc – stále to nevypadá moc zajímavě.
Ono vlastně jít do rodinného velkofilmu za skoro 300 milionů, kde nebudou žádné fantasy příšery ani sci-fi zápletka, je tak trochu komerční sebevražda. Opravdu pochybuji, že se diváci nechají nalákat na pouhý obličej Johnnyho Deppa a neokoukané pouštní lokace.
Jerry Bruckheimer s Gorem Verbinskim zkrátka trochu zariskovali, ale i když jejich film dost možná propadne, možná budeme mít stále co dočinění s oddychovou westernovou komedií, která se nám zde dle traileru prezentuje. Doufejme tedy, že se štědrý rozpočet přetaví alespoň v ucházející dobrodružnou podívanou s minimální otravností Depp indiánského sidekicka. Premiéra je ještě daleko...
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer filmu The Lone Ranger


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 11.12.2012 18:29) Reagovat

    Tomuto odvážnému a nechutně drahému projektu přeju ze srdce úspěch, ale tak nějak tuším, že půjde o propadák sezóny...

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY