Podívejte se na Ashtona Kutchera v roli Stevea Jobse

Vydáno: 04.12.2012 10:43 - Amaya Tomanová | foto: Bontonfilm

Režisér Joshua Michael Stern se rozhodl zfilmovat příběh zakladatele společnosti Apple Stevea Jobse. Do hlavní role ve snímku, nazvaného jednoduše jOBS, překvapivě obsadil Ashtona Kutchera. Jak mu to v nové roli sluší?
Premiéra snímku Jobs by se měla uskutečnit v lednu příštího roku v rámci festivalu Sundance. Režisérem životopisného filmu je Joshua Michael Stern, scénář napsal Matt Whiteley, v hlavní roli se objeví Ashton Kutcher.
"Pravdivý příběh jednoho z největších podnikatelů v dějinách Ameriky přináší shrnutí zásadních třiceti let v životě Stevea Jobse. jOBS je upřímným, inspirativním, osobním portrétem člověka, který viděl věci jinak," hlásá festivalové info o filmu.
Podle první oficiální propagační fotografie to vypadá, že si tvůrci dali na věrohodnosti skutečně záležet - dobovým nábytkem počínaje a stylizací Kutcherova vzhledu (včetně ponožek) konče.
Jobs není jediným případem zfilmování příběhu zakladatele Applu. O druhém, vysokorozpočtovém počinu z produkce studia Sony zatím nemáme bližší informace.
Na to, jak Ashton Kutcher ve své nejnovější roli vypadá, se můžete podívat ve fotogalerii k článku.
Zdroj: Slashfilm


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY