Reese Witherspoon uteče do divočiny

Vydáno: 01.12.2012 09:30 - Simona Knotková | foto: Twentieth Century Fox

Na životní krize reaguje každý jinak. Autorka knižní předlohy připravovaného snímku Wild se třeba dala na pěší túru po Severní Americe. Na plátně ji ztvární Reese Witherspoon.
Nick Hornby není pouze oblíbený spisovatel převážně humoristických románů. Na svém kontě má také několik filmových scénářů, například drama z roku 2009 Škola života. Aktuálně se pouští do dalšího kousku, tentokrát na motivy memoárů Cheryl Strayed Wild: From Lost To Found On The Pacific Crest Trail.
Strayed v nich popisuje těžké období svého života, kdy jí ve dvaadvaceti letech zemřela matka, rozvedl se s ní manžel a ona skončila závislá na heroinu. Osobní krizi nakonec překonala tak, že se vydala na dlouhou cestu po Státech, od Mohavské pouště až do Washingtonu.
Podle krátké synopse se zdá, že si příběh filmu Wild žadoní o silné ženské jméno. Možná trochu překvapivě si sebe hledající "dobrodruhyni" zahraje Reese Witherspoon, kterou známe spíše z postav křehkých partnerek a pravých blondýnek. Každopádně například už v biografii Johnnyho Cashe Walk The Line předvedla, že dokáže zahrát i na vážnější strunu.
Snímek bude také produkovat a ze spolupráce s Hornbym je nadšená: "Spojení lidskosti a humoru, které je Nickovi vlastní, je přesně tou pravou kombinací pro Cherylinu dojemnou, syrovou biografii. Už se nemůžu dočkat, až s těmito talentovanými autory budu spolupracovat a společně stvoříme upřímný snímek plný dobrodružství a sebeobjevování."
Než snímek půjde do produkce, z tvorby Nicka Hornbyho nás v příštím roce ještě stále čeká Dlouhá cesta dolů.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY