Jared Leto je transvestita

Vydáno: 17.11.2012 12:20 - Simona Knotková | foto: Pan Européenne Production

Jared Leto se poté, co vzal na plný úvazek dráhu rockové star, objevuje ve filmech pouze sporadicky. Světlou výjimkou je například letošní rok, kdy se upsal biografickému dramatu The Dallas Buyer's Club.
V New Orleans právě probíhá natáčení snímku The Dallas Buyer's Club, jehož hlavním hrdinou bude elektrikář Ron Woodroof. Ten se jednoho dne dozví, že je HIV pozitivní, a aby pomohl sobě i ostatním nakaženým, začne do Států pašovat ilegální léky.
Drama podle skutečné události z roku 1986 režíruje Jean-Marc Vallée, který má zkušenosti se životopisným žánrem už z historického dramatu Královna Viktorie. Pro hlavní roli byl vybrán Matthew McConaughey, naposledy viděný jako bývalý striptér a majitel klubu Bez kalhot. Pozornost však k sobě poutá hlavně přítomnost Jareda Leta.
Po třech letech vyplněných převážně koncertováním se svou kapelou 30 Seconds To Mars si opět k radosti svých příznivců stoupl před kameru a ve filmu se stane transvestitou. Jak se jeho proměna povedla, si můžete prohlédnout díky novým snímkům vypuštěným přímo z placu. Podle nich se zdá, že dokonale.
Zatímco Leto si však kvůli natáčení musel vyholit obočí a nasoukat se do ženských šatů, McConaughey si vytrpěl drastickou dietu. Podle kuloárních informací měl shodil rovnou osmnáct kilo. Sami se na fotkách přesvědčte, že se herec ztrácí před očima.
Jeho, Leta a další z hereckého obsazení, Jennifer Garner, si prohlédněte ve fotogalerii článku.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY