Objeví se George Clooney v nové sci-fi Brada Birda?

Vydáno: 11.11.2012 13:39 - Amaya Tomanová | foto: facebook tvůrce

Hvězda Dannyho parťáků George Clooney je žhavým kandidátem na roli v připravovaném snímku Brada Birda 1952. Odhalilo konečně studio Disney bližší detaily?
Nový sci-fi projekt tandemu Brad Bird a Damon Lindelof 1952 se zatím tváří "ultratajuplně" a detaily odhaluje jen velmi pozvolna. Podle nejnovějších zvěstí by se film měl točit kolem chlápka středního věku a jeho kontaktu s mimozemskou civilizací. Název není ani datem narození ústředního hrdiny, ani neodkazuje na rok, kdy se u Washingtonu objevily neidentifikovatelné létající objekty; jde o číselné označení krabice plné složek a dokumentů, zanechané na stole v Disneyho pracovně - jejich obsah souvisel s projektem o kontaktech s UFO.
Podle magazínu Variety je kandidátem na roli ve snímku George Clooney, některé zdroje dokonce uvádějí, že postava, kterou má ztvárnit, by se měla podobat Royovi Nearymu z Blízkých setkání třetího druhu.
Veškeré informace jsou zatím však pouze z kategorie fám, studio o snímku vytrvale mlčí a věnuje se postupnému uvolňování informací o nové epizodě Hvězdných válek, novinky ohledně 1952 na sebe však jistě také nenechají dlouho čekat.
Posledním režijním počinem Brada Birda bylo Mission: Impossible - Ghost Protocol, George Clooney se objevil ve snímku Děti moje a hodlá si zakoketovat i s režií.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY