Podívejte se na krvavý trailer remaku Evil Dead

Vydáno: 25.10.2012 07:39 - Martin Bubrín | foto: TriStar Pictures

Další z letošních remaků útočí na naše obrazovky a již podruhé musíme říct, že to vůbec nevypadá špatně. Jak trailer ukazuje, Evil Dead půjde naprosto jinou cestou, než byste od hollywoodské předělávky čekali.
Pamatujete se na bezobsažné ptákoviny typu Pátek třináctého nebo Halloween, které naprosto znesvětily kultovní originály? Tato doba se zdá být nenávratně pryč. Jistě, po zpackaném Total Recallu aby někdo ještě dal peníze na nějaký remake, ale... vypadá to, že se blýská na lepší časy. Minulý týden jsme tady měli povedený atmosferický teaser na Carrie, nyní to na nás zkouší Evil Dead, další hororová předělávka příštího roku.
Věrní fanoušci kultovní klasiky, u nás "chytře" pojmenované jako Lesní duch, sice už nyní zahlcují diskuzní fóra svými nenávistnými příspěvky, my ostatní si ale můžeme užít pohled na zatím mnohem špinavější, strašidelnější a také více gore pohled na známou látku. Koncept se nemění - pět vysokoškoláků přijíždí na opuštěnou chatu v lesích a nechtěně probudí k životu pradávné zlo. Ale toto není žádná Chata v horách a zesměšňování hororových klišé.
Výborně ozvučený a sestříhaný trailer slibuje, že o hektolitry krve, temnou atmosféru a ikonické scény nouze nebude. Stačí jen zbystřit a ihned uvidíte typické "raimiovské" průlety lesem, čvachtavé řezání ruky nebo znásilnění stromem. K tomu jako bonus prořezávání čelisti nebo jazyka. Debutující Fede Alvarez se zřejmě pořádně vyřádil a my se ani nedivíme, že mu do vlastních rukou Raimi svěřil své nejstarší dítko. V Evil Dead se totiž dějí věci, které v normálních remacích zřejmě neuvidíte.
Trailer můžete zhlédnout na IGN nebo rovnou pod naším článkem. Film má naplánovanou českou premiéru na 9. května 2013.

Originální trailer filmu Evil Dead


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

  • (Zbyněk Slívka, 25.10.2012 16:35) Reagovat

    Nový facelift by kultovní značce mohl slušet.

  • (Alfréd Malina, 25.10.2012 17:40) Reagovat

    Ovšem toto... no.. to by asi nemuselo být špatný, ale trailer je trailer...

  • (Každodenní informace, 09.11.2012 19:28) Reagovat

    Děsivý horor brzy v kině :o) určitě koukněte, dost hnusný :oD

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY