Django se odpoutává ve druhém traileru

Vydáno: 11.10.2012 11:05 - Martin Bubrín | foto: The Weinstein Company

Film o otroctví snad nikdy nebyl zábavnější. Quentin Tarantino se vrací a tentokrát vzdává poctu všemu, kde se jezdí na koni a střílí od pasu. Westernová "poezie" dostala nyní druhý trailer.
Zřejmě půjde o další převrácení diváckých očekávání jako u Hanebných panchartů. Od elitního židovského komanda jsme čekali slibný válečný film, dočkali jsme se spíše typicky tarantinovské sítě filmových odkazů a nekonečných slovních přestřelek, které měly nepravděpodobná zakončení. Takto stejně vyhlíží i nejnovější režisérův počin Nespoutaný Django, který dle posledního traileru vypadá jako ultra-badass western s cool soundtrackem. Zdání ale může klamat.
Proč zakrývat, že Tarantinovi příznivci budou skákat blahem při každém možném výsledku? Z traileru jde vidět, že výsledný film opět spoléhá na charismatické herce, peprné slovní výměny a že nějaká ta povinná westernová střelba bude jen nutností žánru. Ten by se nakonec mohl také klidně střídat, stejně jako hudební motivy v traileru - spaghetti western, klasický western, antiwestern a já nevím co ještě, se jistě bude míchat v (sub)žánrové směsi naplněné tarantinovským humorem, brutalitou a nezaměnitelným stylem.
Ale proč chodit okolo horké kaše - trailer je jednoduše nářez, minimálně DiCapriův záporák má šanci zapsat se k nejodpudivějším a také nejzábavnějším záporákům posledních let, hudební výběr šlape, jak má, příslib "kultovních" momentů také neabsentuje. Nejvíce nás ale těší nejspíš to, že na nás Tarantino chystá další snímek, který si nás obmotává kolem prstu i přes to, že výsledek může dopadnout naprosto jinak, než očekáváme. D is silent, ale tahle upoutávka rozhodně není.
Trailer můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.

Originální trailer #2 filmu Nespoutaný Django


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY