Elizabeth Banks a Diane Lane budou vraždit nemluvňata

Vydáno: 11.09.2012 12:42 - Simona Knotková | foto: facebook tvůrce

Jak to dopadne, když si krimi snímek vezmou na svá bedra výhradně ženy? To se můžeme dozvědět díky Every Secret Thing, který nám kromě Banks a Lane v hlavních rolích nabídne i velmi zajímavý příběh.
Herečky Elizabeth Banks a Diane Lane si střihnou hlavní role v novém krimi dramatu režisérky Amy Berg (dokumentární snímek Zbav nás všeho zlého) Every Secret Thing. Scénář na motivy románu Laury Lippman napsala Nicole Holofcener, která je známá především pro svou seriálovou režii, když se podílela na epizodách Gilmorových děvčat nebo například seriálu Odpočívej v pokoji.
V příběhu postavy Banks a Lane v jedenácti letech zavraždí malé dítě. Když jsou po několika letech propuštěny, opět se snaží navyknout běžnému životu. Místo toho se ale v jejich městě začnou ztrácet děti, a všechna pozornost policie se tedy znovu stáčí k nim. Byla ovšem vražda v dětství obou hrdinek skutečně taková, jak se kriminalisté domnívali?
Vypadá to tedy, že nás čeká napínavé a poutavé drama s vcelku originálním námětem. Jeho natáčení by se mělo rozjet už v únoru příštího roku a produkci si vezme na triko další žena na placu - Frances McDormand, držitelka Oscara za herecký výkon v thrilleru bratří Coenů Fargo. Tohle prostě musí dopadnout dobře.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY