Podívejte se, jak vypadá Chloë Moretz jako Carrie

Vydáno: 24.08.2012 20:00 - Amaya Tomanová | foto: Screen Gems

Společnost Screen Gems, která loni přislíbila natočit remake slavného románu Stephena Kinga Carrie, představila tento týden první dvě fotografie z filmu s Chloë Moretz a Julianne Moore.
Na remaku krvavé klasiky Carrie se již začalo pod režijní taktovkou Kimberly Peirce pracovat a my vám konečně můžeme přinést ochutnávku v podobě dvou prvních fotografií. V roli hlavní hrdinky, šikanované svými spolužáky i fanatickou matkou, se objeví Chloë Moretz.
Ta se nám na snímku ukazuje vydatně potřísněná filmovou krví. "Na natočení jsme měli pouze čtyři pokusy," vypráví herečka o scéně s krvavou lázní. "Tahle věc totiž příšerně špiní vlasy," dodává. Druhá fotografie ukazuje matku hlavní hrdinky, náboženskou fanatičku v podání Julianne Moore.
Zatímco De Palmova klasika byla zaměřená spíše na příběh šikanované Carrie a rozvoj jejích telekinetických schopností, remake bude více soustředěný na vztah hlavní hrdinky a její matky.
"Je pro mě velmi smutné, že tato osoba je nejenom vážně psychicky nemocná, ale navíc je v jejím područí to nebohé dítě," říká o své roli Julianne Moore. "Chceme vztah těch dvou podat co nejsmyslupněji, jakkoli je děsivý a zničující."
Není pochyb o tom, že režisérka vybrala pro hlavní úlohy skutečně talentované herečky. Podaří se po delší době opět natočit kvalitní adaptaci jednoho z nejzásadnějších románů Stephena Kinga? Počkejme si na jaro příštího roku.
Nové fotografie si můžete prohlédnout ve fotogalerii článku.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY