Zahraje si John Travolta Toxického mstitele?

Vydáno: 23.08.2012 08:00 - Michala Benešovská | foto: Troma

Konečně se začínají točit remaky také kvalitní a nezapomenutelné béčkové tvorby. Pokud se vše nerozplyne jako sen nad ránem, tak můžeme jásat, protože se vrátí Toxický mstitel v plné parádě.
Toxický mstitel patří ke klasice nezávislého studia Troma, které dalo světu kromě série Toxických mstitelů takové skvosty jako Tromeo And Juliet, Surfoví náckové musí zemřít, Blood Sucking Freaks nebo Nightbeast.
Toxický mstitel je příběh Melvina, uklízeče a otloukánka z Tromaville, který jednoho dne nešťastnou náhodou skončí v sudu toxického odpadu. Všechno zlé je však k něčemu dobré a Melvin se znovuzrodí jako Toxický mstitel, neohrožený hrdina, který hodlá napravovat veškeré zlo, co mu přijde pod jeho zmutované pracky.
V roce 2010 začal o remaku této perly béčkové kinematografie mluvit Steve Pink, a všichni si mysleli, že se jedná o vtip. Uplynuly dva roky a zdá se, že ho nový Toxický mstitel nepustil. Pink totiž hodlá rychle dokončit scénář, na kterém chce spolupracovat s Danielem C. Mitchellem. Pak už realizaci nic nestojí v cestě.
A v jejich novém Toxickém mstiteli si má zahrát John Travolta. Na jednu stranu, už se objevil v takových hrůzách jako Bojiště Země nebo Horečka sobotní noci, takže by to pro něj nebyla úplně nová zkušenost. Na druhou stranu, zatím se oficiálně nevyjádřil, takže si ještě počkáme, než se dozvíme, zda není jeho účast jen předčasný aprílový žertík. Avšak pokud by hrál samotného Toxíka, tak by tvůrci dost ušetřili na make-upu.
Pokud vám náhodou původní Toxický mstitel zatím unikal, zhlédněte alespoň velkolepý trailer, ať jste v obraze.

Originální trailer filmu Toxický mstitel
Zdroj: FF


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY