Carlton Cuse píše scénář k San Andreas: 3D

Vydáno: 22.07.2012 17:31 - Michala Benešovská | foto: Columbia Pictures

Fanoušci herní série Grand Theft Auto jásají zbytečně, snímek San Andreas: 3D nemá s kontroverzní hrou nic společného. Je to katastrofický film a scénáře se zhostil jeden z autorů seriálu Ztraceni.
Vedle hodně diskutované komiksárny Lobo chystá režisér Brad Peyton ještě katastrofický snímek San Andreas: 3D, o kterém jsme vás již informovali na konci minulého roku (více čtěte zde). Pro upřesnění - film se má odehrávat během ničivého zemětřesení, které zasáhne Kalifornii. Hlavní postavou má být udatný chlapík, který podnikne nebezpečnou cestu napříč státem, aby zachránil svou dceru.
Trojrozměrnou katastrofickou show by měl nyní povýšit nový scenárista - scénář k San Andreas: 3D psal původně Allan Loeb, nyní ho však vystřídal Carlton Cuse, jeden z autorů seriálu Ztraceni. Pokud se mu do filmu podaří alespoň částečně přenést některé prvky ze Ztracených, tak se třeba dočkáme i něčeho více než jen "dalšího" 2012.
Carlton Cuse není jediný scenárista, který po skončení kultovního seriálu přesedlal k vysokorozpočtovým spektáklům. Ze stejné skupinky vzešel také některými haněný Damon Lindelof, jenž napsal například Promethea a nyní pracuje na scénáři k druhému Star Treku.
Carlton Cuse je ale také aktivní a vedle San Andreas: 3D pracuje ještě na prequelu Psycha.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY