Nalodí se Viggo Mortensen na Demetera?

Vydáno: 27.06.2012 09:22 - Michala Benešovská | foto: Focus Features

Připravovaný horor o plavbě lodi Demeter, která přivezla Draculu k břehům Anglie, nabírá posádku a sympaťák Viggo Mortensen dostal nabídku na hlavní roli - krvelačný hrabě to ale není.
Již jsme vás informovali o připravovaném snímku The Last Voyage Of Demeter, který převzal po Davidu Sladeovi režisér Neil Marshall.
David Slade uvažoval o obsazení Bena Kingsleyho a Noomi Rapace a tato jména se nyní v souvislosti s Demeterem objevila i u Neila Marshalla, ale ten si navíc do hlavní role vyhlédl Vigga Mortensena.
Zatím je však zahaleno tajemstvím, kdo by měla být hlavní postava, pro kterou se v souvislosti s ním uvažuje. Bude to hrdinný mořský vlk, tichý pasažér s podivnou minulostí, nebo snad anglický gentleman ve stylu Sherlocka Holmese? Uvidíme, ale hrabě Dracula to dle dostupných informací rozhodně nebude.
Více se momentálně neví ani o postavě Anny Billington, kterou by si eventuálně zahrála Noomi Rapace. Zato Ben Kingsley má jasno, měl by ztvárnit postavu kapitána lodi.
Demeter se plaví s nebezpečným nákladem z Transylvánie do Anglie. Právě jeho posádku začne likvidovat "nedopečený" hrabě Dracula. Loď na pustém moři, podivný pasažér s nutkáním zabíjet, klaustrofobie a zmatená posádka - vlastně to vypadá jako draculovská variace na Vetřelce.
A kdo bude hrabě Dracula? Rádi bychom, aby se ke své roli vrátil Béla Lugosi, ale pravděpodobně na naše prosby nebude brán zřetel, tím spíše, že Lugosi již není mezi živými, ale na jeho uhrančivou performanci se podívejte v traileru k filmu Dracula.
Žádný z herců se zatím k případné účasti ve snímku The Last Voyage Of Demeter nevyjádřil. Navíc jsou Ben Kingsley i Viggo Mortensen nyní zapojeni do jiných projektů, takže je možné, že se obsazení ještě zásadně změní.
Zdroj: Collider

Trailer k filmu Dracula s Bélou Lugosim


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY