Gary Oldman si zahraje v remaku RoboCopa

Vydáno: 25.05.2012 12:31 - Michala Benešovská | foto: Working Title

Obsazení dalšího hollywoodského remaku se začíná pomalu zaplňovat. V dojemném příběhu o jednom nešťastném robotím poldovi si zahraje také náš velký oblíbenec Gary Oldman.
Režisér José Padilha už obsadil do hlavní role hvězdu seriálu The Killing Joela Kinnamana a teď si začíná vybírat, kdo další se v jeho plánovaném RoboCopovi objeví.
Gary Oldman se údajně již "upsal" a ztvárnit by měl postavu vědce Nortona, který kyborga vytvoří. Norton je zatím popisován jako postava zmítaná vnitřními rozpory. Jak velký prostor bude jeho postavě ve filmu dán, zatím není jasné.
Gary Oldman se proslavil rolí punkového vyvrhela Sida Viciouse ve snímku Sid And Nancy, v poslední době se objevil například v Nolanově batmanovské sérii nebo ve filmu Harry Potter a Relikvie smrti - část 2.
Premiéra nového RoboCopa by měla proběhnout již v září příštího roku, představitel hlavní role Joel Kinnaman se zatím nechal slyšet, že si nedokáže představit, jak se film vejde do ratingu PG-13. Takže je možné, že se po Prometheovi dočká další blockbuster R ratingu, americká děcka budou mít smůlu a my se můžeme těšit na brutality nevídaných rozměrů.
Připomeňme, že původní verzi RoboCopa natočil Paul Verhoeven v roce 1987 a film dnes již patří ke kanonickým akčňákům.
Zdroj: Collider


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY