Podívejte se na dvanáctku plakátů z Expendables 2

Vydáno: 27.04.2012 07:15 - Martin Bubrín | foto: Lionsgate

Největší "reunion" bývalých akčních hvězd všech dob dorazí do českých kin na začátku září. Jak moc "cool" vypadají jednotlivé postavy na samostatných character plakátech? Posuďte sami, propagační kampaň začíná!
Stejnou taktiku jako u character plakátů nadcházejícího popcornu G. I. Joe: Odveta použilo studio Lionsgate, které nyní zveřejnilo celkem dvanáct nových plakátů (na dvanácti různých filmových serverech) ke své akční pecce Expendables 2, jež si českou premiéru odbude 9. září.
Máme na nich možnost vidět pěkně pohromadě všechny hvězdy v jejich akčních pózách. V podstatě jde o stejný typ plakátů jako u zmíněné Odvety G. I. Joea - tedy ohnivé jiskry, kouř, výbuch a odletující kousky čehosi s drsňáckou pózou příslušného herce v cool černobílé stylizaci. Ale... potřebujeme snad vidět víc?
Do obsazení nám do "(ne)postradatelného týmu" přibyl například Bruce Willis (pro něhož půjde o letošní druhý zářez v akčním velkofilmu), Arnold Schwarzenegger (se stejným úsměvem jako na společném plakátu), Liam Hemsworth, Yu Nan jako jediná žena se zbraní a hlavně Chuck Norris, na něhož se nejspíš těší většina z nás.
Proti týmu "postradatelných" bude tentokrát bojovat Jean-Claude Van Damm, který svým dlouhým kabátem, brýlemi a nožem dává sakra hlasitě na vědomí, že nepůjde o jednoduchého protivníka.
Zbytek je samozřejmě v klasickém ohozu s typickými zbraněmi jako například Terry Crews s nezaměnitelnou pumpovací brokovnicí. Teď už by to chtělo jen pořádný trailer a byli bychom všichni spokojeni. Snad bude film tak "cool", jak slibují plakáty - to by se pak Simonu Westovi podařilo natočit zřejmě nejlepší film ve své kariéře. Což bude po Con Air těžká meta.
Characterové plakáty k filmu Postradatelní 2 najdete tradičně ve fotogalerii článku. Komu to na něm sekne nejvíce?


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY