Podívejte se na teaser Bourne Legacy

Vydáno: 09.02.2012 10:37 - Martin Bubrín | foto: Universal Studios

Jeremy Renner přebírá otěže po Mattu Damonovi
Plakát filmu <b>Bourneův odkaz</b>
2012 Universal Studios
Další Bourne? Nechte si zdát. Jeho postava se nejspíše někde v klidu skrývá před spravedlností a za jeho maličkost tentokrát zaskakuje Aaron Cross. Kdo že? Přece další agent, který vstoupil do tajemného programu Treadstone a rozhodne se vzít svůj osud do vlastních rukou. Navíc to vypadá, že bude dodržovat Greengrassem vyšlapané mantinely hyperdynamické akční kinetiky, ať si pod tímto pojmem můžeme představit cokoliv.
Za originalitu The Bourne Legacy filmaře přátelsky poplácávat po ramenech sice nemůžeme, ale i tak první upoutávka sbírá silně pozitivní dojmy. Teaserovitý začátek, kde se dočkáme tradičních velkých slov na pozadí minimalistického stylu (černé čáry jsou teď oficiálně cool), která jsou jen předehrou k našlapanější druhé půli, kde Tony Gilroy zúročuje zkušenosti, které nabral při natáčení tří předchozích "bourneovek".
Opět typický chladný styl, realistická akce, dynamický hudební doprovod (trocha "inceptionovského" dunění nikdy neuškodí) a modré kamerové filtry. Upoutávce se navíc daří načrtnout něco jako osudovou atmosféru a příslib dalšího špionážního dobrodružství, které nejspíše půjde do opozice se starosvětskou (jak ji tvůrci avizují) bondovkou Skyfall. Jeremy Renner navíc vypadá jako solidní akční tahoun.
Teaser můžete zhlédnout na iTunes Movie Trailers nebo rovnou pod naším článkem.



NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY