Star Wars: Epizoda I na nových plakátech

Vydáno: 19.01.2012 14:51 - Martin Bubrín | foto: Facebook tvůrce

Nenecháte si ujít Skrytou hrozbu ve 3D?
Ve smršti všemožných obnovených premiér - ať už restaurovaných kopií, jak jsme mohli zjistit hlavně u Taxikáře, Kmotra nebo Neúplatných, nebo 3D konverzí, kde zatím halasně triumfuje studio Disney (Lvího krále máme za sebou, teď nás čeká Kráska a zvíře nebo Hledá se Nemo) - začíná docházet i na zaručené hity, které si nebude moci nechat ujít jak filmový fanoušek, tak obyčejný divák. Ano, kromě nejslavnější lodní katastrofy v dějinách nás letos pohostí i strýček George Lucas se svým prvním dílem Hvězdných válek.
Plakát filmu Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Plakát filmu Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Skrytá hrozba, považovaná za vůbec nejhorší a nejinfantilnější díl série (JarJar ví proč), to tak na diváky zkouší mohutným a osvědčeným způsobem. I když kvalita výsledného filmu byla trochu kolísavá a mnoho lidí tento "origin" nejslavnější ságy zklamal na celé čáře, nelze mu upřít jisté řemeslné kvality a také několik nezapomenutelných scén, které budou jistě ve 3D působit mnohem lepším dojmem - ano, mluvím o závodu kluzáků nebo o epickém finále s Darth Maulem.
Plakát filmu Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Ten na nás ostatně vystrkuje svou červenou potetovanou hlavu z nejvíce plakátů, které byly nyní uvolněny na internet. Ne nadarmo si každý při vzpomínce na Epizodu I vybaví právě jeho, nic ostatní moc za zapamatování ani nestojí (možná ještě tradičně velkolepý soundtrack Johna Williamse).
Plakát filmu Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Plakát filmu Star Wars: Epizoda I - Skrytá hrozba
Přesvědčily vás tak dosavadní materiály pro opětovnou návštěvu kina? Kdyby totiž film vůbec neexistoval a my měli před sebou premiéru zbrusu nové epizody, rozhodně bych ji považoval za jeden z nejočekávanějších filmů roku. Lucas ví, jak si své diváky přilákat zpátky. Nejhorší je, že mu to žereme i s navijákem.
Film dorazí do českých kin již za necelý měsíc - 9. února.


NÁZORY

Vložit názor

Povinné položky jsou označeny hvězdičkou. E-mail je třeba pouze pokud budete chtít zasílat reakce a nebude zveřejněn.

Zasílat reakce e-mailem na vaši reakci, článek nebo nezasílat.

Antispam: * Napište první dvě písmena ze slova filmserver
Bez správné odpovědi na tuto otázku nebude názor přidán.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY